Axxmodel, Alternative Glamour, Divat, Portré, Pinup, Akt

Modellek, fotósok, stylistok, fodrászok, sminkesek és retusőrök közössége

Szerettem volna egy topicot mindig is létrehozni, (csak eddig lusta voltam...) amelyben lehetne post-olni olyan "egyéb" kategóriájú fotókat is amelyek nem kaphatnak itt helyet az oldal irányultsága miatt, de kikapcsolódásnak és némi derűnek adhatnak teret a fárasztó hétköznapokban.
Bizonyára sokunknak vannak poénos (werk) képei, vagy állati retusai ami e közösség tagjait érinti, miért is ne lazulhatnánk egy kicsit.. :-)

- és mindezek mellett akár hasznos tanácsokkal is elláthatnánk egymást "barkács-retusaink" által, hogy mit szabad és mit nem szabad tenni egy elkészült fotóval az utómunka során, hogy előnyösebb helyezést érhessen el az alkotás majd később szakmai körökben.

Fotó: Novák Anna
retus: Gothicure

Balogh Zsuzsanna annak idején felajánlott ha jól emlékszem pont itt, az egyik fórumon egy amatőr fotót aminek többen is nekiestünk és próbáltunk minél több fajta értelmezést adni a portrénak utómunkával.. szerintem király szabadidő töltés lenne ha ez az oldal részévé is válhatna a későbbiekben. Havonta egy fotó felajánlás, és meglátjuk ki mit tud kihozni belőle határidőre. Természetesen csakis az alkotók és érintettek hozzájárulásával, és itt szigorúan belső körben.

Megjelölések: retus

Megtekintések: 723

Válaszoljon erre

Válasz erre a beszélgetésre

megertettem nem kell tobszor elmondani

el volt mondva es en meg is ertettem 

eleg nekem egy figyelmeztetes elnezest hibaztam

dehogynem megertettem amit szerettetek volna irni es tobet nem fog elofordulni az bisztos 

Valóban túlzásba estem. Korinna, bocsánatot kérek.  :-)

Weisz Laci igazi arca. :-))

Milyen barátságos srác:)

Ez nem az igazi! Ez a feljavított :)))

Butkai Attila (Gothicure) mondta:

Weisz Laci igazi arca. :-))

:-DDDDD

Hozzászólás a beszélgetéshez

RSS

© 2012   Created by Mr. Axx.   Működteti:

Profilkártyák  |  Jelentse észrevételét  |  Használati feltételek