- Engedd meg, hogy gratuláljak, az elnyert címért. 2011 Augusztus hónapban Te képviseled az „axxmodel.hu” oldalt, a címlapon, mint a hónap lánya.
Kedves Axxmodel tagok!
Először is meg szeretném köszönni mindazoknak, akik szavazatukkal segítettek abban, hogy én lehessek ebben a hónapban a szerencsés nyertes, vagyis viselhessem a Miss Axxmodel Augusztus címet! Nagyon megtisztelő, hogy lehetőséget kaptam írni az eddigi pályafutásomról, tapasztalataimról.
Már kiskoromban sokat álmodoztam arról, hogy szépségversenyeken vegyek részt, illetve a divat világában éljem a mindennapjaimat, de tinédzser koromban önbizalom hiány miatt nem voltam elég merész bárhol is megmutatni magam. 2007-ben miután leérettségiztem, megkeresett egy modellügynökség, ahol elvégeztem egy teljes körű modell tanfolyamot, majd elkészült az első portfolióm. Ez elég önbizalmat adott a későbbiekben, több szépségversenyen indultam és egyre több felkérést kaptam különböző fotózásokra. Ez a felfelé ívelés még most is tart, egyre több helyen fordulok meg és egyre több felkérést kapok. :)
A modellkedést nem munkának fogom fel, hanem kikapcsolódásnak, ezért is szeretem csinálni. Nagyon jól érzem magam a kamerák és a fényképezőgépek kereszttüzében. Úgy érzem ebben a világban tudok igazán önmagam lenni.
Mindig van új gondolat, elképzelés, így elég sűrűn járok fotózásokra. Ebben a hónapban is biztosan lesz egy pár igényes munka, főként fürdőruhás, fehérneműs sorozatok. Többnyire a divat és a portré fotózás áll hozzám közel, de szeretem a glamour és pin-up stílusú képeket is. Akt és félakt munkákat nem vállalok.
Legemlékezetesebb fotózásról nehéz lenne írnom, mert rengeteg volt, és mindegyik valami miatt különleges volt számomra. Talán a 2010-es Miss Hungary Fotótábort emelném ki, ahol több napon keresztül reggeltől estig fotóztak bennünket Hajdúszoboszlón egy gyönyörű szállodában.
A mai világban elég megosztó vélemények vannak a különböző plasztikai beavatkozásokról, szilikonokról. Én személy szerint ellenzem az ilyen fajta műtéteket, hiszen a természetesség híve vagyok. Úgy kell elfogadni önmagunknak amilyennek születtünk, így nem hiszem, hogy valaha is kés alá feküdnék. Vannak olyanok, akik már túlzásba viszik a plasztikai műtéteket és már hobbijuknak tekinthető az állandó mellnagyobbítás vagy ajakfeltöltés.
Ahhoz hogy valakiből topmodell, profi modell válhassék, nem csak a külső adottságok szükségesek, hanem rengeteg kitartásra és energiára van szükség, mert anélkül nem lehet előrébb jutni ebben a szakmában. Természetesen kell sok önbizalom, elszántság, céltudatosság és persze a külső folyamatos karbantartása, gondolok itt a megfelelő táplálkozásra, illetve az edzettségre.
A kezdő modelleknek is hasonlóakat tudnék tanácsolni. Legyenek nagyon kitartóak, legyenek céljaik, amiket el szeretnének érni, Nagyon nehéz a modell szakmában érvényesülni, ezért a kitartás a legfontosabb és folyamatosan keresni kell a lehetőségeket. Minden alkalmat meg kell ragadni, mert nem lehet tudni, hogy egy-egy lehetőség mit rejt maga mögött.
Nem utolsó sorban eddigi eredményeim közül szeretnék megemlíteni párat. :)
Nagyon sok szépségversenyen vettem már részt. Részt vettem például a 2010-es Miss Hungary Döntőjében illetve a 2011-es Magyarok Világszépe Döntőse voltam. Az I. Kiskunfélegyházi Strand Szépén első helyezést értem el. Részt vettem pár internetes szépségversenyen is. A Miss Myvip 2010 cím birtokosa vagyok. A versenyek mellett számos fotózásom volt. Szerepeltem több magazin divat rovatában, illetve a Szeged Szépe Szépségkirálynő-választás honlapjának egyik reklámarca vagyok.
Nagy vonalakban ennyit szerettem volna leírni az eddigi eredményeimről és még egyszer nagyon szépen köszönöm a lehetőséget.
Címkék:
Permalink Eddig válaszoljon: Mr. Axx Erről: Augusztus 11, 2011 Hol: 8:33pm
Permalink Eddig válaszoljon: Kócsó Mónika Erről: Augusztus 12, 2011 Hol: 8:52am
Permalink Eddig válaszoljon: Gal katinka Erről: Január 3, 2012 Hol: 5:53pm Tovabiakban is sok sikert es kitartast kivanok neked a modell kareredben. B.U.E.K es legyen ez is sikerekben, szerencseben es oromteli pillanatokban gazdag
Üdvözöljük a
Axxmodel, Alternative Glamour, Divat, Portré, Pinup, Akt-on
© 2012 Created by Mr. Axx.
Működteti:
Profilkártyák | Jelentse észrevételét | Használati feltételek